Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výcvik ve Slavětíně

21. 10. 2008

Obrazek



Tak jsme se konečně dočkali a mohli jsme vyrazit opět do Slavonic. V plánu byl vodní výcvik a tak jsme byli zvědaví, jaké počasí nám rosničky předpoví.
Bylo krásně, ale na koupání to nebylo. Ráno bylo na bodu mrazu, ale přes den se krásně vyjasnilo a tak jsme toho využili a cvičilo se a cvičilo.

Obrazek


Ale pěkně od začátku.
V pátek jsme přijeli už pozdě večer do Slavětína, kde už bylo plno stejně postižených lidiček, jako jsme my. Pejskové odpočívali na pokojích a páníčci se ládovali báječným guláškem, který nám Eva připravila. K tomu se popíjelo dobré pivečko - co více si přát?



Obrazek

Po večeři se šlo ještě na malou procházku

Obrazek


Sobotní ráno bylo přímo mrazivé - na autech byla jinovatka, ale postupně se dělalo pěkně. Po snídani se vyrazilo na výcvik.
Obrazek
Protože se nás sešlo poměrně hodně (přes 20 pejsků), tak nás Pavel rozdělil do dvou skupin. Jedna skupinka začala cvičit poslušnost ( té se ujal na pokyn Pavla Jarda) , druhá se vrhla na překážky (té velila Renata).




Obrazek


Obrazek

Obrazek   Obrazek

Obrazek Obrazek

Potom se obě skupinky vystřídaly, aby se nemohly vymlouvat, že o něco přišly.

Překážky byly tentokrát jiné, než je známe. Zkoušeli jsme i chůzi po nepříjemném povrchu -drátěném sítu - to nebyl problém. Ale když se toto síto zvedlo -to bylo překvapení. Pejskům už se nechtělo a páníčkům trvalo, než je i za pomoci pamlsků přesvědčili. Nakonec to všichni zvládli bez úrazu. Takový napohled jednoduchý cvik, jako je couvání byl spíš problematický pro páníčky, kteří se museli nejdříve naučit, jak cvik provádět.

foto


Na neděli byla naplánovaná procházka a návštěva muzea samorostů..

Obrazek

Ti, kteří navštívili muzeum také udělali krásné společné foto.

Po příchodu domů se připojili ke skupince, která si odpustila vycházku i muzeum a raději tento čas opět věnovala cvičení.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Protože panička tentokrát musela vyměnit fotoaparát za vodítko, je fotek o trochu méně než jindy.Všem, kteří fotili a dokumentovali po celou dobu výcviku děkujeme.