Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stříbrný obojek

28. 8. 2010

STŘÍBRNÝ OBOJEK-CACT + MISTROVSTVÍ REPUBLIKY BK ČR

Obrazek


Přihlásili jsme se na závod do kategorie IPO V.

Účastníci : Jarda + Barborka,  Vladka  + Borůvka.

Začalo se na cvičáku ve Staňkovech, kde bylo zahájení a uvítání. Tam jsme si také vylosovali čísla - podle kterých jsme nastupovali. Barborka šla jako první a Borůvka ji následovala jako druhá.

Na stopy se odjelo na louky nedaleko Otěšic, protože byl docela mokroa jemně mrholilo, říkali jsme si, že by stopa mohla vyjít. Barborka i Borůvka předvedly stopu za 95 bodů.

Poslušnost se cvičila již na cvičáku v Otěšicích.

Bohužel se stalo, že když už byla Bára připravená jít na plac, přinesli si figuranti ke klubovně bednu s rukávama :-) A nastal problém. Pro Báru už nebylo nic jiného, než figuranti. Poslušnost byla nepřesná, roztržitá, Bára se neustále ohlížela po figurantech. Dostala 60 bodů, které bohužel nestačily na zkouškový limit.

Borůvka asi figuranty neviděla, ale také se neustále ohlížela k brance ( něco tam bylo - ohlížela se tam většina psů ) , chůze byla pomalejší, odložení za pochodu s přivoláním se povedlo, aport udělala svým pomalejším, ale přesným způsobem, skok přes překážku byl na 2 povely - ale byl!! Dlouhodobé odložení - tomu se nedalo nic vytknout. Celkem získala 70 bodů - zkouškový limit splněn.

Na obrany jsme čekali až do odpoledních hodin. Barborka se sice utrhla z rukávu, ale přesto získala 77 bodů, Borůvka zvyklá kousat na plastový vymezovač rukávu se zakousla a držela. Bylo to za 84 bodů.


Borůvka - 1.místo - IPO V  249 bodů

Barborka - 2.místo - IPO V  232 bodů

Borůvka ještě splnila zkouškový limit pro zkoušku IPO V.


Obrazek

foto s rozhodčíma
Za foto moc děkuji Pepovi Baumlovi  :-)


celkové výsledky